Dé leidraad voor uw professionele praktijk

 


Nieuwe versie

Geachte gebruiker van Notariaat Online,

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de herbouw van Notariaat Online. We hebben de voor u vertrouwde omgeving zoveel mogelijk gelaten zoals u gewend bent, maar toch een aantal verbeteringen gerealiseerd. Het is nu mogelijk om gedetailleerder te zoeken, de knop volgende/vorige onderdeel is toegevoegd, zodat u snel kunt navigeren door de teksten, er is een uitgebreidere inhoudsopgave beschikbaar gemaakt en het belangrijkste is wellicht de snelheid van het systeem is hoger, zodat u minder lang hoeft te wachten. Dat was een van de voornaamste klachten van het oude systeem.

We hopen u hiermee van dienst te zijn geweest en ontvangen graag suggesties voor verandering, uitbreiding of verbetering bij een volgende versie. Dit kunnen suggesties zijn m.b.t. de inhoud, maar ook de vormgeving of functionaliteit. U kunt uw suggesties onder vermelding van Notariaat Online sturen naar: peter.frissen@walburgpers.nl.

Aan de slag met notariaat online

Op Notariaat Online vindt u de tekst van de handboeken plus alle belangrijke modellen van akten, veel voorkomende brieven, formulieren en verzoekschriften. De modellen zijn direct te gebruiken in uw dagelijkse praktijk op uw kantoor.

Waarom Notariaat Online?

 • Licenties voor individueel gebruik of voor meerdere gebruikers op kantoor;
 • Snel de meest relevante zoekresultaten op uw scherm via de zoekfunctie en filtermodus;
 • Altijd verzekerd van de meest actuele informatie te herkennen aan de laatst gewijzigde datum;
 • Volledig toegankelijk via de smartphone of tablet;
 • Printbare teksten, modellen en aktes.
 • De papieren handboeken worden eenmaal aan uw kantoor verstrekt ongeacht het aantal gebruikers.
 • De papieren versie van de handboeken verschijnt één keer per twee jaar.

Abonnementsvormen

Kies voor één compleet, betrouwbaar kennissysteem voor uw notariële praktijk. U kunt een abonnement op de complete serie of op één losse deel afsluiten, voor één of meerdere gebruikers.

ENKEL / INDIVIDUEEL

€ 80,00 ex. btw per maand • Toegang tot 1 handboek voor 1 gebruiker

BESTEL

ENKEL / KANTOOR

€ 80,00 + € 10 voor elke extra gebruiker
ex. btw per maand • Toegang tot 1 handboek voor meerdere gebruikers

BESTEL

SERIE / KANTOOR

€ 180,00 + € 20 voor elke extra gebruiker
ex. btw per maand • Toegang tot de complete serie van 4 handboeken voor meerdere gebruikers

BESTEL

Proefabonnement

Gratis 14 dagen geldig • Toegang* tot de complete serie voor 1 gebruiker. * Met uitzondering van de modellen.

BESTEL

Laatste nieuws

Veelgestelde vragen

Uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? U kunt hier een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul uw gebruikersnaam in en u ontvangt binnen enkele ogenblikken een e-mail. Via de link in deze e-mail kunt u een nieuw wachtwoord instellen. Weet u uw gebruikersnaam niet meer? Neem dan contact op met de klantenservice via het contactformulier of telefonisch op 020 - 530 71 81.

Abonnementen die u afsluit via onze webshop kunt u via iDeal afrekenen. Via deze betaalmethode geeft u meteen een doorlopende machtiging af om het bedrag maandelijks van uw rekening af te schrijven. Voor abonnees die nog via de oude manier betalen hanteren we een betalingstermijn van 14 dagen.

Nee, de fysieke praktijkhandboeken zijn uitsluitend leverbaar als onderdeel van een abonnement op Notariaat Online. Bij een abonnement op Notariaat Online worden standaard de bijbehorende praktijkhandboeken ongeacht het aantal gebruikers eenmaal verstrekt. Mocht uw kantoor meer handboeken willen ontvangen dan kunt u dit verzoek via ons contactformulier bij ons te kennen geven.

De modellen vindt u op Notariaat Online in het menu "Modellen > kies uw handboek". Tevens zijn de modellen doorlopend verwerkt in de teksten. De modellen zijn eenvoudig met een klik te downloaden.

De abonnementsperiode duurt twaalf maanden vanaf de datum op de eerste factuur.

Meer